Skip to content
Societate

Cazul Caracal: Soţia lui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Soţia lui Gheorghe Dincă urmează să fie audiată, joi, de procurorii DIICOT, care încearcă să lămurească misterul dispariţiilor din Caracal. În paralel, anchetatorii continuă cercetările în casa lui Gheorghe Dincă, informează B1 TV.

De mai multe zile, soția lui Gheorghe Dincă este citată în fața anchetatorilor întrucât în spațiul public au apărut acuzații conform cărora ea s-ar fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă timp de o lună după dispariția Luizei Melencu. Femeia ar fi plecat de la Dincă în luna mai, în urma unui scandal, iar Luiza a dispărut pe 14 aprilie.

Astfel, anchetatorii vor să vadă cum s-a comportat Gheorghe Dincă în acea perioadă și dacă femeia știa ceva despre Luiza, în condițiile în care Dincă a susținut că a dus-o pe aceasta acasă la el.

În paralel cu audierile care sunt programate, joi, la DIICOT și secția de Investigare a infracțiunilor din Justiție va continua audierile în dosarul în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu în cazul polițiștilor și procurorilor care ar fi trebuit să acționeze în primă fază pentru salvarea Alexandrei Măceșanu.

De asemenea, la casa din Caracal continuă cercetările. Asta după ce, miercuri, în jurul orei 17, anchetatorii au încheiat perchezițiile pentru că se terminase bateria scannerului cu care verificau perețioi casei și curtea lui Gheorghe Dincă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *