Skip to content
Politică

Cazul Colectiv nu se stinge. Ponta, dezvăluiri uluitoare

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, prezent luni seară în cadrul emisiunii România 9, moderată de Ionuț Cristache, de la TVR 1, a făcut noi precizări referitoare la tragicul eveniment de la Colectiv.

”Nu regret nici azi faptul că mi-am dat demisia.”, a spus fostul premier.

Mai mult, Victor Ponta spune ca în urma tragediei două persoane au profitat, respectiv Klaus Iohannis și Liviu Dragnea.

”După declarația lui Klaus Iohannis mi-am dat seama că dintr-o tragedie cumplită se va trece pe politică”, a mai afirmat fostul prim-ministru.

Ponta a declarat că președintele își dorea să își pună propriul guvern, pe când Liviu Dragnea îl dorea premier pe Vasile Dâncu.

”Din septembrie Dragnea a tot încercat să ajungă la Klaus Iohannis, să îi spună îi retrag eu sprijinul. Le-am zis din iunie, eu plec astăzi dacă vreți, nu are rost, eu nu mă duc la tribunal cu partidul și cu guvernul după mine. Dragnea încerca să îl pună pe Dâncu prim-ministru. Domnul Iohannis nu i-a zis nici da, nici nu. Nu am fost de față, dar am aflat. ”, a mai declarat acesta.

Fostul premier spune că Liviu Dragnea își dorea ”să îl iubească domnul Iohannis.”

1 comentariu la “Cazul Colectiv nu se stinge. Ponta, dezvăluiri uluitoare

  1. Sunt convinsa ca spune adevarul. Pacat, daca nu ar fi fost acele jocuri murdare pentru scoaterea lui Victor Ponta din joc, situatia economica a tarii ar fi mult mai buna. Respect pentru Dl. Ponta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *