Skip to content
Politică

Cazul de pedofilie din București. Mircea Badea s-a enervat: Să presupunem că a făcut abuz în serviciu, javrelor!

ro.sputnik.md

Cazul de pedofilie din București l-a enervat pe Mircea Badea, din cauza faptului că autoritățile – deopotrivă polițiști și procurori – nu l-au găsit pe autorul faptei, în ciuda faptului că fața lui apare pe înregistrarea camerei de supraveghere din lift.

CITIȚI ȘI: UPDATE Recompensă consistentă / Poliția Capitalei caută un pedofil care a agresat doi copii în lift (VIDEO)

Înainte să vă arătăm ce a postat pe Facebook realizatorul de la Antena 3 sâmbătă seară, menționăm că Poliția Română a scris pe aceeași rețea socială că aproximativ 300 de agenți s-au pornit în căutarea agresorului sexual, instituția condusă de către Bogdan Despescu făcând apel la ajutorul populației.

Iată mesajul lui Mircea Badea:

„Faptul ca toti putzoii suprafinanantati din banii nostri nu sunt in stare sa-l gaseasca pe presupusul pedofil de atata timp, avandu-i mufa din prima secunda, ce ne spune despre institutiile curului de drept? Ti-ai dracului de securisti cretini si inutili. Hai sa presupunem ca presupusul pedofil a facut abuz in serviciu, javrelor!”

Amintim că abuzul în serviciu este acuzația predilectă a parchetelor împotriva unor oameni politici (întrucât instrumentarea spețelor nu necesită prea multă muncă), deși au existat dosare ce au sfârșit prin achitări rușinoase pentru procurori, nu de puține ori în urma unor luni întregi de arest preventiv pentru inculpați.

1 comentariu la “Cazul de pedofilie din București. Mircea Badea s-a enervat: Să presupunem că a făcut abuz în serviciu, javrelor!

  1. Bravo Mircea, ai perfecta dreptate in ce spui. Daca aveau interes sa lege pe cineva il gaseau in 2 zile, asa 2 copii molestati nu prezinta interes….unde sunt rezistentii din P-ta Victoriei ??? Nu se mai simt deranjati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *