Skip to content
Politică

Cazul Lăzăroiu s-ar putea inflama. Acuzație grea la orizont SURSE

Adevarul

Cazul Lăzăroiu ar putea să prindă proporții epice. Mai multe surse juridice lansează o acuzație grea la adresa celui ce i-ar fi comunicat judecătorului CCR că este interceptat.

Mai precis, pe fondul dezvăluirilor făcute duminică seară de către judecătorul constituțional, când a afirmat că ar fi fost avertizat că era interceptat în dosarul de corupţie al lui Laszlo Borbely, juriștii ies în față și explică că Lăzăroiu a devoalat o posibilă infracţiune de divulgare de informaţii clasificate comisă de cel care i-a comunicat în 2011 că este interceptat, conform G4Media.ro.

În plus, sursele publicației menționate susțin că presupusa faptă nu este prescrisă, lucru care intră în conflict cu dispoziţiile articolului 303 din noul cod penal.

Contactat de jurnaliști, judecătorul Curții Constituționale a României nu a dorit să divulge numele celui ce l-a avertizat: “Nu şi nu o să aflaţi de la mine treaba asta. Asta este treaba mea. Dacă ies în presă şi cu asta, vă daţi seama că sar în aer cu toţii!“. Întrebat apoi dacă va spune – în cadrul unei anchete pentru divulgare de informaţii clasificate a Parchetului – cine l-a avertizat că este interceptat pe MSN în 2011, judecătorul Lăzăroiu a declarat: “O să vedem. Să mă cheme, abia aştept! În primul rând să văd pe ce temei mă cheamă şi atunci discutăm”. 

Citiți mai multe AICI

1 comentariu la “Cazul Lăzăroiu s-ar putea inflama. Acuzație grea la orizont SURSE

  1. Baih…G4Media, este „omu`” vostru bre ! Trecut prin multe, i se….rupe-n 16 inclusiv de voi ~ Idioti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *