Skip to content
Politică

Cazul lui Voicu și Păun. SRS nu vede cu ochi buni ancheta: Cusută cu aţă albă!

Fostul senator al Partidului Național Liberal Sorin Roșca Stănescu nu vede cu ochi buna ancheta penală împotriva celor doi parlamentari PSD Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

Jurnalistul este reticent in ceea ce privește acuratețea dosarului celor, întrucât, potrivit spuselor acestuia:”declansarea anchetei penale impotriva celor doi parlamentari PSD este cusuta cu ata alba. O razbunare. O atentionare pentru altii. O executie publica. Si asta indiferent de continutul dosarului. A unui dosar pe care, in definitiv, nimeni nu-l cunoaste”.

Totodată, Sorin Roșca Stănescu face o incursiune în trecut și amintește proiectul de act normativ a celor doi care parlamentari care a reușit sa creeze multe intrigi: „Ambii rromi si reprezentanti ai rromilor, au initiat acest proiect de lege. De ce ei si nu altii? Motivul nu este atat de complicat de aflat si de explicat. Cei mai multi dintre detinutii din penitenciarele Romaniei sunt de etnie rroma„.

Fostul senator a mai adăugat și că:”In cazul lui Madalin Voicu, este si mai uimitoare aceasta tacere. Pentru ca, dincolo ca a initiat acest proiect de lege, Madalin Voicu este cunoscut prin numeroasele sale interventii pe posturile televiziunilor de stiri, in favoarea respectarii drepturilor omului si a sanctionarii abuzurilor savarsite adesea de procurori, in numele luptei impotriva coruptiei. M-as fi asteptat ca un mare numar de analisti politici sau de simpli jurnalisti sa fi sesizat o legatura ciudata intre aceasta pozitie consecventa a lui Madalin Voicu si dosarul penal care  se dreseaza acum„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *