Skip to content
Politică

Cazul Nichita provoacă tensiune în PSD. Un lider al partidului, mărturisire spectaculoasă: „Omul e praf”

După ce în presă au apărut informaţii şi interceptări despre cum primarul-spion al Iaşiului îşi urmărea amanta, folosindu-se de instituţiile statului, mai precis de Poliţia locală, deputatul PSD Madalin Voicu isi ataca dur colegul.

Mădălin Voicu nu se sfieşte să-l insulte pe Nichita, despre care spune că îl cunoaşte de mai bine de un deceniu, dar că nu se aştepta să ajungă „un bărbat prost”, care „să cadă într-o patimă vecină cu nebunia” şi să facă „pânde” pentru o femeie, arată antena3.ro.

„Îl cunosc pe Gigi (Gheorghe Nichita – n.r.) de 12 ani, dacă nu sunt chiar mai mult. N-am crezut că un personaj ca el să poată ajunge să fie un bărbat prost, pentru că, de fapt, asta este, un fraier.

Are şi o uşoară nuanţă de slăbiciune care ţine mai mult de un complex. Nu credeam că un bărbat poate fi atât de fraier – căsătorit, necăsătorit, edil, needil – să ajungă să se compromită şi să cadă într-o patimă vecină cu nebunia, cu erezia. Să faci tu pânde, urmăriri, pentru o fufă… să ajungi să-ţi încalci nişte reguli ale tale şi ale statului… Nu putea să angajeze o firmă particulară de agenţi care să facă serviciile astea?”, s-a întrebat Mădălin Voicu, luni, la emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.

Vizibil oripilat de „patimile” primarului-spion, despre care spune că este „praf”, senatorul Voicu a spus că-i este ruşine că este coleg cu Gheorghe Nichita.

„Mi-e şi ruşine că sunt coleg cu el de partid. Omul este praf… o fi şi vreun mare fante de Obor Nichita…”, a adăugat Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *