Skip to content
Politică

Cazul Oprea-Tobă. Fost guvernant, dezvăluiri incendiare despre Dîncu

puterea.ro
" "

Cazul foştilor miniştri ai Afacerilor Interne Gabriel Oprea şi Petre Tobă. Un fost guvernant face dezvăluiri incendiare despre actualul vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu.

Fostul consilierul de stat pe probleme de incluziune socială (și, ulterior, secretar de stat în Ministerul Muncii) Valeriu Nicolae a început să publice un serial dedicat experiențelor sale din interiorul guvernului tehnocrat al lui Dacian Cioloș. Episodul de astăzi este dedicat lui Vasile Dîncu, pe care Nicolae îl caracterizează drept „arogant”, scrie evz.ro.

" "

„Excelenta Sa va parea a fi foarte preocupat de apararea domnului Toba si indirect a domnului Oprea in discutiile in guvern la care particip si va incerca sa ii inchida gura domnului Vlad Alexandrescu care nu se sfia deloc sa zica de plagiate si plagiatori de fiecare data cand avea ocazia. In toate imprejurarile posibile, domnul Vice-Prim-ministru nu va ezita, in mod colegial sa isi declare parerea despre stupizenia mea celor care ma cunosc”, rememorează Valeriu Nicolae.

Citiţi mai multe AICI.

1 comentariu la “Cazul Oprea-Tobă. Fost guvernant, dezvăluiri incendiare despre Dîncu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *