Skip to content
Sănătate

Cazul Săpoca: Două dintre victime, în stare gravă la Bucureşti

Ministerul Sănătăţii a transmis marţi că două victime ale atacului de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, dintre cele aduse în unităţi medicale din Bucureşti, se află în stare gravă.

Bărbatul transferat la Spitalul „Sfântul Pantelimon” şi care a fost operat este în stare gravă, intubat în comă profundă. Femeia internată în această unitate medicală este „fără probleme”, sub supraveghere.

Totodată, una dintre pacientele transportate la Spital Universitar, care a fost şi ea operată, este în stare gravă, intubată, ventilată mecanic şi instabilă hemodinamic şi are „prognostic prost”. Cealaltă pacientă este „mai bine” şi va fi transferată din ATI în Secţia neurochirurgie.

Pacienţii de la Spital Bagdasar Arseni sunt în stare „staţionară”, sub observaţie medicală.

Pacientul de la Spitalul Floreasca are „evoluţie favorabilă”. Coma „s-a superficializat”, iar miercuri va face un control la computerul tomograf pentru a se vedea şi intracerebral cum a evoluat leziunea. „Leziunile de masiv facial vor fi operate după un interval, după ce se îmbunătăţeşte starea”, se arată în informarea Ministerului Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *