Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cazul Tudorel Toader. Dumitru Buzatu dă din casă: Erau mai mulți oameni care gândeau ca mine, dar, din anumite considerente, nu s-au exprimat

Featured Video Play Icon

Comitetul Executiv (CEX) al PSD a votat în urmă cu trei săptămâni retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader, iar singurul care a votat în favoarea lui Toader a fost liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Astfel, invitat la ”Puterea Știrilor”, PSD-istul Dumitru Buzatu a explicat și motivele care au stat la baza deciziei sale de a vota împotriva înlăturării lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiției. Totodată, liderul PSD Vaslui a ținut să precizeze că au fost mai mulți social-democrați care gândeau ca el, însă „din anumite considerente, nu s-au exprimat”.

Cred că erau mai mulți oameni care gândeau ca mine, dar, din anumite considerente, nu s-au exprimat. Eu l-am susținut pe ministrul Tudorel Toader pentru că acesta e un om cu o pregătire profesională foarte bună. Tudorel Toader a știut cum să se comporte în cadrul acesta al bătăliei politice astfel încât să își atingă obiectivele pe care și le-a propus, să argumenteze foarte bine soluțiile pe care le-a dat.

Lucrurile acestea au dus la trenarea rezolvării anumitor probleme și atunci a creat sentimentul că tergiversează lucrurile și că încearcă să ocolească anumite probleme. Eu nu cred nici acum că a făcut lucrul acesta, dar trebuie să ținem cont că opinia e un lucru foarte important în ceea ce privește rezolvarea unor situații politice. Eu cred că este o problemă foarte complicată atunci când înlocuiești un ministru prestigios, care are o competență profesională ridicată și este bine să ai argumente foarte solide pentru acest lucru (…), a declarat Dumitru Buzatu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *