Skip to content
Sport

Cazuri de Covid-19 la echipa de fotbal Astra Giurgiu. Meciul cu Universitatea Craiova, anulat

Inquam Photos/Alberto Groşescu
" "

Meciul Astra-Universitatea Craiova, programat de la ora 18.45, nu se mai joacă, după apariţia unor cazuri de Covid-19 la echipa giurgiuveană.

Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă„, anunţă Liga Profesionistă de Fotbal.

" "

LPF programase meciul Astra Giurgiu – CS Universitatea Craiova, din etapa a IX-a a Ligii I, de la ora 18.45. Partida trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată după ce mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

.

" "
" "

3 comentarii la “Cazuri de Covid-19 la echipa de fotbal Astra Giurgiu. Meciul cu Universitatea Craiova, anulat

  1. &, Burleanu a cerut suspendarea campionatului pentru toate echipele și Gheorghe Becali bagă în teren rezervele, ca să nu dea pozitiv la COVID ăia care mai joacă, de parcă COVID-ul ăsta ar fi vreo formă de “dopaj”, ?
    Ați remarcat și dacă se suspendă meciuri „pentru COVID” atunci când Burleanu cere suspendarea campionatului, ?
    ]n epoca lui Burleanu , a lui Iohannis , Ludovic Orban, Vela , T[taru, la fotbal , în loc de goluri „se încriu COVID-uri” , ?

  2. @ Âia de la CSU Craiova probabil că să fi aflat vreun algoritm, cum mai găsiseră unii pe la loterie, că, cerând să câștige meciurile cu 3-0 echipele adverse vor anunța mai mulți infectați cu COVID, ?

  3. @ Sunteți de părere că ar trebui realizat și un studiu dacă ar exista vreo favorizare a COVID, sau din contră, o imunitate mai mare, la eventuale spețe și cu dopaj , ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *