Skip to content
Economic Știri

CCIR a organizat cea de-a patra ediție a Târgului Agro Pitești. Mihai Daraban: Este un câștig al întregii comunități de afaceri

Ccir.ro

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a participat joi la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Târgului de Echipamente şi Utilaje Agricole Agro Pitești, eveniment organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, în parteneriat cu CCIR, Romexpo și Ambasada Republicii Cehe, potrivit unui comunicat de presă emis de CCIR.

Ediția din acest an aduce, în premieră, în România, o secțiune dedicată mediului academic, în cadrul târgului fiind găzduite două conferințe ale Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Hidraulică și Pneumatică. De asemenea, fermierii din România vor avea ocazia să admire în cadrul târgului, tot în premieră, exemplare din rasa Black Angus.

Sectorul agricol are o importanță deosebită pentru economia românească, țara noastră având a 6-a cea mai mare suprafață agricolă utilizată dintre țările Uniunii Europene, cu aproape 14 milioane de hectare, și fiind printre primii 10 exportatori mondiali de grâu și porumb. Felicit Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș care an de an, aduce, în atenția publicului larg, Târgul Agro Pitești, eveniment care vine atât în întâmpinarea nevoilor companiilor care activează în acest sector, cât și a potențialilor investitori interesați să-și dezvolte afacerile în țara noastră”, a declarat  Mihai Daraban, președintele CCIR.

Târgul Agro Pitești este un eveniment deja de tradiție al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ajungând anul acesta la cea de-a IV-a ediție. Considerăm că este un câștig al întregii comunități de afaceri, faptul că Argeșul găzduiește un astfel de eveniment și vom face tot ce ține de noi să-l păstrăm și să-l dezvoltăm pe mai departe. Spre deosebire de anii precedenți, fermierii români, precum și toți cei care lucrează în domeniul agricol, pot vedea, în cadrul târgului, utilaje noi sau produse care nu au mai fost expuse până acum”, a declarat George Caval, președintele CCI Argeș.

Târgul Agro Pitești are loc în parcarea Complexului Comercial Jupiter City-Carrefour – ieșirea A1 Pitești București. În cadrul acestuia se desfășoară zilnic programe de muzică și dansuri populare susținute de ansambluri folclorice din Argeș, tombole zilnice cu premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *