Skip to content
Politică

CCIR anunță o oportunitate importantă pentru companii: forum de afaceri România-EAU

camera-de-comert-si-industrie-bucuresti

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) anunță o oportunitate importantă pentru companii: citiți mai jos despre un forum de afaceri dintre România și Emiratele Arabe Unite (EAU).

Potrivit unui comunicat trimis de Camera de Comerț, redacției PSnews.ro, instituția condusă de către Mihai Daraban organizează marți, 17 aprilie 2018, începând cu ora 14:30, Forumul de afaceri și investiții România-Emiratele Arabe Unite, la sediul CCIR Business Center.

Forumul se va ține în marja Comisiei Mixte de Cooperare Interguvernamentală România-Emiratele Arabe Unite.

Evenimentul – la care vor fi prezenți înalți demnitari din cele două state – le va oferi oamenilor de afaceri autohtoni oportunitatea de a intra în legătură cu importate companii emirateze din domenii precum: agricultură si industrie alimentară, infrastructură, imobiliare și industrie hotelieră, sănătate, tehnică medicală și farmaceutice, energie (petrol, gaze, energie regenerabilă), aviație, tehnologii de vârf și IT, comerț și investiții.

Așadar, participarea la acest eveniment reprezintă o oprtunitate de afaceri pentru firmele din România, având în vedere interesul ridicat al delegației de afaceri EAU de a discuta proiecte concrete de cooperare cu mai multe societăți românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *