Skip to content
Politică

CCIR condamnă decizia arbitrară a CNA de a sancționa postul Realitatea TV cu închiderea emisiei

ccir.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) condamnă decizia arbitrară a Consiliul Național al Audiovizualului de a sancționa postul Realitatea TV cu închiderea emisiei.

CCIR consideră că deciziile arbitrare ale CNA sunt profund dăunătoare pentru piața media din România.

”Cu atât este mai nejustificată decizia CNA cu cât multiplele acte de violență comise de unii jandarmi împotriva cetățenilor aflați la protest sunt înregistrate și sunt de necontestat de către orice persoană de bună credință.

Considerăm că orice sancțiune arbitrară luată de CNA, ca și orice moment de inacțiune în fața unor încălcări flagrante ale legii audiovizualului, sugerează existența unor standarde duble care vor ține departe de România investitori importanți în sectorul de radio și televiziune.

Atragem public atenția că în rândul comunității de afaceri din România există o profundă îngrijorare legată de riscul transformării unor instituții publice în anexe ale partidelor politice. Un astfel de fenomen, extrem de dăunător prin efectele sale în plan economic, este un factor de risc luat în considerare la orice decizie majoră de investiții”, se arată în comunicatul CCIR remis redacției PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *