PSnews

Ultima Oră

CCIR, eveniment esențial pentru companiile românești. Rolul Ambasadei SUA

psnews.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a fost joi gazda unui eveniment esențial pentru companiile românești. Vedeți mai jos care a fost rolul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

CCIR și Serviciul Comercial din Ambasada SUA în România au organizat joi la CCIR Business Center seminarul de informare privind Summit-ul de Investiții SelectUSA. Scopul seminarului a fost de a informa agenții economici din România cu privire la oportunitățile de afaceri pe piața din Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat al Camerei de Comerț trimis PSnews.ro.

CCIR SUA

Atașatul Comercial al Ambasadei SUA în România, Joshua Burke, și Specialistul Comercial din Ambasadă, Monica Eremia, au prezentat Summit-ul de Investiții SelectUSA – cel mai important eveniment dedicat promovării investițiilor în Statele Unite ale Americii, care se va desfășura la Washington DC în perioada 18-20 iunie 2017.

Joshua Burke a declarat la seminar că Summit-ul SelectUSA este un program la nivel de guvernare găzduit de către Administrația de Comerț Internațional din Departamentul de Comerț al Statelor Unite, primul de acest gen în administrația publică din SUA. Scopul este de a facilita investiții de afaceri pe teritoriul SUA pentru a fi create noi locuri de muncă și de a crește gradul de conștientizare a rolului critic pe care investițiile străine directe îl joacă în economia SUA.

CCIR SUA

CCIR SUA

„Summit-ul de Investiții SelectUSA este o bună oportunitate pentru agenții economici de a întâlni sute de alți oameni de afaceri și potențiali investitori, de a afla care sunt resursele și instrumentele necesare pentru a investi în SUA, de a descoperi situația actuală și reală a pieței și de a discuta cu reprezentanți din administrația SUA, camerele de comerț și asociațiile care facilitează și susțin investițiile directe în Statele Unite.

Ediția din 2016 a Summit-ului de Investiții SelectUSA a numărat peste 1000 de investitori străini din peste 70 de piețe, peste 80 de vorbitori printre care s-a numărat și Președintele Statelor Unite ale Americii, 20 de agenții guvernamentale ale SUA.

Summit-ul SelectUSA reprezintă o platformă optimă de schimb de informații cu mari companii din toată lumea, cu organizații de dezvoltare economică și cu oficiali guvernamentali americani, care iau parte anual la acest summit. Ambasada SUA în România va organiza o delegație de oameni de afaceri români la Summit-ul de Investiții SelectUSA”, mai transmit reprezentanții CCIR în comunicatul citat.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi