Skip to content
Politică

CCIR, eveniment inedit în Georgia

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) începe anul în forță, cu un eveniment inedit organizat în perioada 3-10 februarie 2018 în Georgia. Astfel, într-un comunicat de presă remis redacției de știri PSnews.ro, Camera de Comerț și Indutrrie a României a anuțat organizarea unei acțiuni pentru o mai bună cunoaștere a Georgiei.

Mai exact, proiectul la care facem referire poartă denumirea de „Visit Georgia” – prima cursă directă București – Tbilisi – București, care se organizează în colaborare cu partenerul oficial al Camerei de Comerț, Level Tour. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul Level Tour.

Mai mult decât atât, în comunicatul de presă este precizat faptul că se va organiza o misiune economică, în perioada 10 – 14 februarie 2018, în Georgia (Tbilisi și Mtskheta), prilej cu care dorește ”să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața georgiană”. CCIR afirmă că zonele de interes comun pentru cele două țări se regăsesc în: sectorul IT, sectorul hidro-energetic, agricultură şi industria agro-alimentară, construcţiile civile şi infrastructură, transporturile maritime de marfă și persoane precum și turismul cultural și de agrement.

Cu ocazia acestei deplasări în scopul de strângere a relațiilor între România și Georgia, se va organiza un Forum de afaceri și a unor întâlniri de lucru.

Cei interesați pot afla mai multe informații AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *