PSnews

Recent

CCIR, gazda primei ediții a evenimentului „Autobest summit series” FOTO

CCIR

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a fost miercuri gazda primei ediții a evenimentului „Autobest summit series”.

Evenimentul a fost organizat de Autobest, în colaborare cu Primăria Capitalei, Compania Municipală a Managementului Traficului, conform unui comunicat al CCIR remis redacției PSnews.ro.

Tematica acestei ediții a evenimentului a fost informarea cumpărătorilor de autoturisme în privința modelelor eco, infotainment la bord, tehnică și siguranță, fiind totodată dezbătut și subiectul modalităților prin care traficul poate fi îmbunătățit cu ajutorul noilor tendințe din domeniul auto.

Prezent la eveniment, președintele CCIR, Mihai Daraban, a subliniat importanța dezvoltării domeniului auto din România, despre care a amintit că asigură 206.000 locuri de muncă.

„Trebuie să localizăm perimetre cu un potențial logistic mare pentru viitoarele investiții. Se impune identificarea acelor zone cu potențial logistic major, spre exemplu, care permit conectarea la coridoarele europene, feroviare sau navale (…). Acest portofoliu pe care România l-a dobândit în domeniul auto trebuie încurajat și ajutat. Un plus ar fi folosirea schemelor de ajutor de stat în demararea proiectelor din sectorul auto”, a spus Daraban.

Puteți citi comunicatul integral al CCIR AICI.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi