Skip to content
Politică

CCIR, gazda unui eveniment inedit

ziuaconstanta.ro

Se anunță organizarea evenimentului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje-AGROMALIM, la inițiativa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în perioada 7-10 septembrie 2017.

„Camera de Comerț și Industrie a României este singura organizație de business 100% privată care își găsește corespondenți în fiecare județ al țării printr-o prezență care se reflectă și în funcție de starea economică a județului, iar Camera de Comerț Arad, prin infrastructura de care dispune și activitatea pe care o desfășoară, se situează printre primele 5 din țară”, declară președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, potrivit ccir.ro

În completarea acestei declarații, președintele CCIA Arad, a ținut să precizeze importanța acestui eveniment, dar și să mulțumească președintelui CCIR pentru că s-a alăturat acestei inițiative.

Agromalim este un eveniment de referință pentru agricultura României, edițiile precedente întărind statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor din vestul României. Jucători importanți de pe piața de mașini și utilaje agricole își vor expune oferta la Agromalim. Îi mulțumesc președintelui CCIR, dlui. Mihai Daraban, pentru că ni s-a alăturat astăzi și mâine la deschiderea oficială a târgului Agromalim. Mâine vor fi alături de noi încă 12 președinți de camere de comerț județene. Le mulțumesc pentru prezența la evenimentul nostru”, a susținut președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Evenimentul agricol Agromalim a ajuns la cea de-a 28-a ediție și a înregistrat, anul acesta, o creștere de 10% a spațiului dedicat tehnicii agricole.

Pe 8 și 9 septembrie vor avea loc conferințe la nivel național și internațional la care vor participa specialiștii asociațiilor de RG din Europa, cadrele didactice ale USAMVB, asociațiile de agricultori din bazinul Carpatic, Federația Națională a GAL, dar și un eveniment de brokeraj internațional organizat de ADR Vest.

Cei ce vizitează acest eveniment, vor putea să ia parte la demonstrații de prelucrare a solului cu tehnologii convenționale, minim de lucrări și semănat direct, toate acestea datorită parteneriatului cu USAMVB Timișoara și cu sprijinul Stațiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Arad.

La eveniment, vor participa peste 270 de persoane din România, Ungaria, Germania, Austria și Italia care își vor prezenta oferta de produse și servicii publicului, printre care: mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *