Skip to content
Politică

CCIR lucrează la întărirea relațiilor economice dintre România și San Marino

CCIR

România și Republica San Marino ar urma să își întărească relațiile economice, prin implicarea directă a Camerei de Comerț și Industrie a României.

Mai precis, joi a avut loc o întâlnire între președintele CCIR, Mihai Daraban, și Nicola Renzi, ministrul afacerilor externe al Republicii San Marino, în vederea discutării unei posibile colaborări economice între cele două state. Astfel, membrul Executivului din San Marino a prezentat principalele proiecte aflate pe agenda autorităților din Republica San Marino, care vizează dezvoltarea economică și negocierea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, după cum informează CCIR.ro.

Conform sursei citate, Nicola Renzi consideră necesară relația cu Camera de Comerț, întrucât instituția amintită vine în sprijinul mediului de afaceri și se arată interesată de aspectele legislative.

Mihai Daraban l-a asigurat pe ministrul din San Marino că parteneriatul acesta va fi unul plin de oportunități, subliniind importanța semnării unui Acord de Cooperare cu Camera de Comerț din San Marino, care să se axeze în mod special pe schimbul de informații de afaceri și know-how între cele două organizații.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *