PSnews

Ultima Oră

CCIR organizează prima ediție a ”Bursei Invențiilor Românești”

inventatori.ro

Inventatorii români vor avea ocazia să  prezinte reprezenatnților mediului de afaceri cele mai noi creații, premiate la saloanele internaționale de profil de la Geneva și Barcelona, într-un eveniment care stabilește noi căi de transfer tehnologic către firmele autohtone.

„Pentru ca aceste lucrări, recunoscute și apreciate pe plan internațional, să poată fi valorificate prin transfer tehnologic, va avea loc, pe 20 iunie 2017, la Palatul Parlamentului – Centrul Internațional de Conferințe – prima ediție a ”BURSEI NAȚIONALE A INVENȚIILOR ROMÂNEȘTI”.

Evenimentul se va desfășura sub sigla ”CONCEPUT ÎN ROMÂNIA” si va fi organizat in parteneriat de Ministerul Cercetării și Inovării, de Camera Deputaților și de Camera de Comerț și Industrie a României”, anunță conducerea CCIR, printr-un comunicat de presă transmis redacției PSNews.ro.

Deschiderea oficială va fi urmată de vizitarea expoziției, de o serie de demonstrații și prezentări ale machetelor si proiectelor experimentale, de o festivitate de premiere a inventatorilor români și, nu în ultimul rând, de o serie de întâlniri între reprezentanții mediului de afaceri  cu inventatorii români.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi