Skip to content
Economie

CCIR organizează seminarul de prezentare a Summit-ului de Investiții Select USA 2021

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, organizează seminarul de prezentare a Summit-ului de Investiții Select USA 2021, care va avea loc în data de 12 mai 2021.

Prezentarea Select USA 2021 va fi susținută de dl. Ryan Wallace, Senior International Investment Specialist, SelectUSA, U.S. Department of Commerce, International Trade Administration.

Agenda include expuneri, discuții și bune practici privind organizarea și participarea la Summit-ul de Investiții SelectUSA – care se va desfășura on-line, în perioada 07-11 iunie 2021.

Summit-ul SelectUSA 2021 aduce în prim-plan oportunități de investiții românești în Statele Unite ale Americii, organizatorii evidențiind faptul că începând cu anul 2017 proiectele de investiții asociate Summit-ului totalizează peste 44 de miliarde de dolari și susțin peste 37.000 de locuri de muncă. Totodată, evenimentul facilitează oamenilor de afaceri români oportunitatea de a identifica noi parteneri, resurse și piețe de desfacere, relevante pentru diferite profiluri de business.

Prezentarea summit-ului este disponibilă la https://www.selectusasummit.us/ și agenda evenimentului la https://www.selectusasummit.us/Programming/Agenda. Summit-ul va furniza pe perioada celor 5 zile:

– un sistem nou și îmbunătățit de matchmaking;
-un spațiu de expoziții virtual, care va reuni mai mult de 150 de organizații de dezvoltare economică americane (EDOs), furnizori de servicii, reprezentanți ai Guvernului american, expozanți din rândul asociațiilor industriale etc.
– peste 100 de întâlniri virtuale, cu sesiuni dedicate pe regiuni, adaptate specificului piețelor locale;
– sesiuni la cerere în cadrul platformei de evenimente (în situațiile în care participanții nu le pot viziona la momentul desfășurării lor);
– sesiuni interactive Q&A;
– workshop-uri virtuale pe teme variate, la care antreprenorii se pot înscrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *