Skip to content
Politică

CCIR, pe ultima sută de metri pentru Gala Topului Naţional al Firmelor 2017

psnews.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a intrat pe ultima sută de metri pentru Gala Topului Naţional al Firmelor (TNF) 2017.

Evenimentul este programat pentru joi, 9 noiembrie, la Romexpo, pavilioanele C2-C3, începând cu ora 17:00, informează un comunicat trimis PSnews.ro.

În ediția a XXIV-a a Topului Național al Firmelor, circa 12.400 de companii sunt clasate pe primele 10 locuri (1-10) la nivel național – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, peste 300 din turism, aproximativ 500 din cercetare-dezvoltare și high-tech, peste 600 din agricultură, silvicultură și pescuit și aproape 600 din construcții. Toate aceste companii însumează o cifră de afaceri totală de aproape 150 de miliarde de euro, un profit din exploatare de circa 12,5 de miliarde de euro și aproximativ 1.34 de milioane de salariați.

Înalți demnitari de stat, președinți de Camere de Comerț Județene, reprezentanți ai mediului diplomatic și prestigioși oameni de afaceri și-au anunțat participarea la ediția a XXIV a Topului Național al Firmelor.

Program eveniment

Ora de sosire pentru mass-media: 16.30

Accesul NU va mai fi permis dupa ora: 17.00

Ora deschiderii Galei: 17.00

„Pentru acreditări, reprezentanţii mass-media care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să confirme prezenţa la adresa de e-mail [email protected]până marți, 7 noiembrie, ora 15.00, urmând a primi confirmarea miercuri, 8 noiembrie. Vă rugăm să includeţi denumirea instituţiei, nume complet, funcţia, seria şi numărul cărţii de identitate, adresa de e-mail şi numărul de telefon.

La eveniment, jurnaliştii sunt rugaţi să aibă asupra lor documentul de identitate şi legitimaţia de presă, se mai arată în comunicatul CCIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *