Skip to content
" "
Economie Politică

CCIR, pe ultima sută de metri pentru Gala Topului Naţional al Firmelor 2018

CCIR
" "

Camera de Comerț și Industrie a României organizează miercuri, 7 noiembrie 2018, Gala Topul Național al Firmelor, ediția XXV.

Evenimentul va avea loc între orele 17:00-21:00 la Romexpo, urmând să fie premiate cele mai importante companii din România. În Topul Național al Firmelor 2018, s-au calificat pe prima poziție un număr de 1890 de companii, pe locul al doilea 1580 de companii, iar pe al treilea loc, 1412 companii. Rezultatele de anul acesta se vor regăsi în catalogul tipărit și în versiunea electronică pentru a putea fi accesate informații despre firmele care ocupă primele zece poziții.

" "

Clasamentul este făcut pe baza unor criterii care vizează cifra de afaceri netă, profitul de exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, dar și a capitalului angajat, cuprinzând operatori economici din diverse domenii de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit, dar și construcții, fiind un total de 12.472 de companii la nivel național, potrivit CCIR.ro

La gala din 7 noimebrie, sunt așteptați aproximativ 600 de invitați, dintre care amintim reprezentanți ai celor mai performante companii, personalități ale autorităților publice centrale, reprezentanți ai Corpului Diplomatic acreditat la București, și președinți ai Camerelor de Comerț Județene.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *