Skip to content
Economie Societate

CCIR se alătură protestului #șîeu #șîCCIR

 Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul și singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4.500 de euro și care va fi inaugurat în timpul protestului național de 15 minute.

CCIR susține campania „România vrea autostrăzi” și se alătură protestului de 15 minute, la care au aderat companii reprezentative ale mediului de afaceri românești, mari retaileri, asociații profesionale și sindicate.

Promotor al mediului de business din România, CCIR susține inițiativa care vine din rândul oamenilor de afaceri, în lipsa unor acțiuni concrete din partea decidentului politic, fiind un semnal extrem de important pentru întreaga societate, nu doar pentru antreprenori.

„Lipsa de infrastructură îl împinge pe omul de afaceri din România să crească prețul la transport și în acest fel să piardă competiția cu țările din jur. Ca urmare, întreaga populație a României are de suferit, prin prețurile mari pe care le regăsește la raft. Sper ca acest semnal de alarmă va fi auzit și înțeles de către decidentul politic, iar măsurile de redreesare a infrastructurii vor fi luate de urgență”, a declarat președintele CCIR, dl. Mihai Daraban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *