Skip to content
Politică

CCIR și Ambasada SUA, summit pentru susținerea mediului de afaceri mondial

CCIR

Pe 28 martie a avut loc un summit inedit, menit să susțină mediul de afaceri mondial, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Evenimentul a avut ca rol stabilirea ultimelor detalii privind Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, se arată în comunicatul remis redacției de știri PSnews.ro. Printre figurile importante prezente la summit s-au numărat și Cristina Ciocîrlă de la Invest România, Virgil Goagă, director Departamentul Relații Externe din cadrul CCIR – ce a vorbit despre importanța investițiilor chiar și în statul american, foarte bine dezvoltat -, precum și Joshua Burke, atașat comercial în cadrul Ambasadei SUA la București. Cel din urmă a explicat prioritățile instituției pe care o reprezintă: exporturile americane, atragerea investitorilor și diplomația comercială.

Principalele domenii vizate de partenerii din SUA sunt: software și IT&C, industria aerospațială, industria auto, produse farmaceutice, produse chimice, bunuri de larg consum, energie, protecția mediului înconjurător, servicii financiare, logistică și transporturi, mașinării și echipamente, industria textilă și turismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *