Skip to content
Politică

CCIR și Confeuropa și-au dat mâna pentru dezvoltarea și atragerea investițiilor

ccir.ro
" "

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Confeuropa și-au dat mâna pentru dezvoltarea și atragerea investițiilor.

Astfel, CCIR (reprezentată de președintele Mihai Daraban) și Confeuropa (reprezentată de Calogero Campisi) au semnat marți, la CCIR Business Center, un acord de colaborare cu scopul dezvoltării relațiilor româno-italiene prin atragerea investițiilor străine, ca factor esențial de creștere economică durabilă, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Camerei de Comerț.

" "
" "

Acordul de colaborare privește promovarea exporturilor și sporirea capacității profesionale a administratorilor de afaceri în vederea dezvoltării mediilor de afaceri la adevăratul potențial, inclusiv pe piețe străine.

Președintele CCIR, Mihai Daraban, a declarat că semnarea acestui acord de colaborare susține consolidarea legăturilor economice dintre țările din UE, fiind un avantaj ce trebuie să ne determine să colaborăm pentru beneficiul mediului de afaceri.

„Acest demers are ca scop dezvoltarea piețelor și internaționalizarea afacerilor în toate țările străine cu interese comune, atât în plan economic, cât și în plan social, cu implicarea mediilor asociative în maximizarea rezultatelor unor astfel de parteneriate”, a afirmat Daraban.

Prin intermediul acestui acord, părțile implicate promovează dezvoltarea economică și socială, prosperitatea și cooperarea economică între state și între mediile de afaceri. Printre prioritățile sale amintim sprijinirea întreprinderilor de toate dimensiunile, precum și dezvoltarea de proiecte care să sprijine oamenii de afaceri în valorificarea și materializarea posibilelor oportunități de afaceri, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *