Skip to content
Politică

Ce a discutat Viorica Dăncilă cu Teodor Meleșcanu. Nemulțumirile fostului ministru de Externe

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că social-democraţii au decis să susţină candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului pentru că postul a fost al acestui partid. ”Am vrut să arătăm că suntem corecţi până la capăt”, a spus Dăncilă.

”Am avut o discuţie cu domnul Meleşcanu legat de şefia Senatului, i-am făcut această propunere, domnul Meleşcanu a acceptat în ideea că dânsul nu e de acord cu Pro România, cu coaliţia ALDE cu Pro România şi am înţeles că susţine Guvernul”, a declarat, luni, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Întrebată de ce a făcut această propunere, Dăncilă a spus: ”Locul a fost al ALDE şi noi am vrut să arătăm că suntem corecţi până la capăt. Putem să avem din partea PSD, dar am arătat că suntem corecţi până la capăt”.

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu este susţinut de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului, după o decizie luată de social-democraţi în acest sens. Teodor Meleşcanu a discutat cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, această propunere.

Tăriceanu a precizat că-şi va anunţa, luni, în plenul Senatului, demisia din funcţia de preşedinte al acestei Camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *