Skip to content
Politică Societate

Ce a înțeles PSD din decizia CCR. Cazanciuc: Înseamnă că ceea ce am făcut noi nu e atât de rău

Fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, a comentat la la Digi24 decizia Curții Constituționale privind modificările la Codurile penale, declarate neconstituționale.

E foarte bine că după 7 amânări Curtea a decis că ce am făcut noi în Parlament nu corespunde cu voința inițială a Curții. Trebuie să vedem motivarea pentru a vedea detaliile. După 7 amânări înseamnă că a fost o decizie greu de luat, înseamnă că ceea ce am făcut noi nu e atât de rău, pentru că dacă era rău, era evident de la început și nu era nevoie de 7 amânări pentru a constata că ceea ce a făcut Parlamentul nu corespunde de fapt cu decizia inițială. Convingerea noastră a fost de la început că ceea ce am făcut în Parlament corespunde cu decizia inițială a Curții, dar trebuie să vedem motivarea”, a spus Cazanciuc la Digi24.

" "
" "

El a precizat că anunțul CCR nu are legătură cu decizia Coaliției de a organiza sesiune extraordinară, care a fost convocată pentru modificarea legislației pe situațiile de urgență, în urma crimelor de la Caracal.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *