Ce amendă a primit un bărbat care a anunţat amplasarea unei bombe într-o bancă

Poliția. News.ro
Sursă foto: News.ro

Un bărbat care joi a anunţat amplasarea unui dispozitiv exploziv în sediul unei bănci din municipiul Călăraşi alarma dovedindu-se a fi falsă, a fost identificat şi amendat. Valoarea sancţiunii aplicate este de 4000 de lei.

Poliţiştii din Călăraşi au identificat persoana care joi a anunţat că în sediul unei sucursale a CEC Bank din municipiul Călăraşi a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene au declarat, vineri, pentru News.ro, că este vorba despre un bărbat care a alarmat nejustificat autorităţile, acesta fiind amendat cu 4000 de lei.

Sediul unei unităţi bancare din municipiul Călăraşi a fost evacuat, joi după amiază, după ce un apel anunţa că în incintă este amplasat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului au intervenit angajați ai Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, dar şi sprijinul Brigăzii Antitero Constanţa, în urma verificărilor alarma dovedindu-se a fi falsă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL