Skip to content
Politică

UPDATE Ce anunță Udrea că va face miercuri/ Reacția avocatului acesteia/ Lovitură de teatru: Udrea a fost eliberată

UPDATE 20.15

Elena Udrea a fost eliberată din arestul Poliției Capitalei, după ce magistrații Curții Supreme au decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Elena Udrea a declarat, la ieșirea din arest, că va merge, miercuri, în Parlament, acolo unde are loc ședința Comisiei Juridice din Camera Deputaților privind noua solicitare a DNA de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea.

„Probabil voi merge mâine în Parlament”, a declarat Udrea, adăugând că nu vrea să facă alte comentarii.

 

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că înlocuirea măsurii de arest preventiv cu măsura arestului la domiciliu. reprezintă o veste bună. De asemenea, acesta a declarat ca se asteapta ca procurorii sa incuviinteze prezenta acesteia in Parlament.

„E o veste bună. M-am asteptat sa se termine cu aceasta umilire a arestului preventiv. Maine este comisie juridica si trebuie sa pregatim argumentele. Va trebui sa ceara voie de la procurori pt a fi in Parlament si cred ca i se va incuviinta”, a declarat Striblea, care a adăugat că o nouă măsură de arestarea preventivă poate fi cerută de procurori oricând în cazul Elenei Udrea.

Magistraţii instanţei supreme au judecat, marţi, contestaţia făcută de Elena Udrea față de arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.

Astfel, magistrații au decis ca fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, să fie eliberată din arestul preventiv și plasată în arest la domiciliu.

De reamintit faptul că Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale și arestării preventive a Elenei Udrea pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

1 comentariu la “UPDATE Ce anunță Udrea că va face miercuri/ Reacția avocatului acesteia/ Lovitură de teatru: Udrea a fost eliberată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *