Skip to content
Societate

Ce apariţie au avut Klaus şi Carmen Iohannis la recepţia de la Palatul Buckingham

Playtech.ro

Preşedintele Klaus Iohannis s-a deplasat la Londra împreună cu soţia sa Carmen pentru a asista la un dublu eveniment: summit-ul NATO şi recepţia de la Palatul Buckingham, potrivit adevarul.ro.

Recepţia a fost oferită de Regina Elisabeta a II-a pentru şefii de state care participă la summit-ul NATO. Recepţia a fost organizată pentru a marca 70 de ani de la înfiinţarea alianţei, iar preşedintele Klaus Iohannis a venit însoţit de soţia sa Carmen la eveniment.

" "
" "

Dacă Iohannis a ales o ţinută obişnuită pentru el la astfel de evenimente, şi Carmen Iohannis a apărut într-o ţinută extrem de sobră, adaptată pentru specificul evenimentului. A purtat o rochie de un albastru regal, la care a asortat o pantofi şi geantă roz pal.

La eveniment a asistat şi preşedintele american Donald Trump, care a ales să asorteze costumul cu o cravată albastră, în timp ce Prima Doamnă a SUA a avut o pelerină galbenă Valentino.

Şeful statului a avut o discuţie cu omologul american Donald Trump, iar a participat şi la recepţia oferită de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, la reşedinţa din 10 Downing Street, iar Carmen Iohannis a vorbit cu Regina.

În cursul zilei de miercuri, şeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel aliat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *