Sfidare pentru Halep! Cum se promovează producătorul suplimentului contaminat

sursa foto: twitter-wimbledon
Sursa foto: Twitter / Wimbledon

Compania care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat, vinovat de scandalul care i-ar putea pune capăt carierei Simonei Halep, a publicat un filmuleț de promovare chiar miercuri, de constănțencei.

Schinoussa Superfoods, firma care a livrat suplimentul Keto MCT, pe care Simona Halep a dat vina pentru contaminare, a publicat un filmuleț pe contul oficial de Instagram. Compania canadiană își face publicitate la suplimentele comercializate chiar prin intermediul unei jucătoare de tenis, bulgăroaica Dia Evtimova.

Și, în plin scandal de dopaj, când o lume întreagă a aflat despre suplimentele nutritive contaminate, firma acuzată de româncă nu numai că nu a oprit de la comercializare aceste produse, ba chiar și le promovează cu nonșalanță! Firma din Scarborough, o suburbie a metropolei Toronto, are și un parteneriat cu Katie Lespérance, model Raw Vegan Bikini, care este ambasadorul produselor Schinoussa Superfoods și care apare în mai multe ipostaze provocatoare în timp ce face reclamă la suplimentele nutritive oferite de compania vinovată de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: