Ce au făcut bătăușii de la Costinești după ce au revenit în satul lor de la munte

Sursa foto: Jandarmeria Română/Facebook

Cei șase „bombardieri”, care, la jumătatea lui august, au fost bătuți de un singur jandarm pe o plajă din Costinești, după ce s-au încăierat cu autoritățile, ar fi revenit în satul lor de lângă Brașov total schimbați. Oamenii din localitate spun că, de când au mâncat bătaie, iar patru dintre ei au stat o noapte în arest, au devenit de nerecunoscut.  

Mai mulți polițiști și un jandarm au intervenit, la data de 15 august, pentru aplanarea unui conflict violent, izbucnit la Costinești. Din primele date, reieșea că, în urma unei altercații spontane, doi tineri ar fi fost loviți de mai mulți bărbați.

Presupușii agresori făceau parte dintr-un grup mai mare și au fost reperați pe plajă. Aceștia nu ar fi vrut să se legitimeze și au intrat în conflict cu forțele de ordine.

La un moment dat, jandarmul l-a lovit pe unul dintre indivizi, care avea un comportament agresiv, moment în care situația a degerat, iar rudele și prietenii victimei au sărit la bătaie. Fără să intre în panică, militarul i-a culcat la pământ după ce i-a bătut cu mâinile goale. Evenimentele au fost filmate de către martori, iar imaginile au ajuns în spațiul public, unde au provocat un val uriaș de aprecieri legat de maniera în care jandarmul a restabilit ordinea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: