Ce au găsit anchetatorii francezi în casa lui Gregorian Bivolaru, după arestare

Sursă foto: Inquam Photos

Arestarea lui Gregorian Bivolaru a ținut prima pagină în presa din Franța. Iar informaţiile surprinzătoare nu au întârziat să apară.

Când l-au ridicat din locuință, procurorii au găsit în casa acestuia și 26 de femei care ar fi fost sechestrate. Acesta este acuzat de trafic de persoane, răpire și îndoctrinare. Victimele ar fi fost ținute în casa lui Guru, potrivit anchetei, în condiții precare de igienă și izolare. În total 41 de persoane au fost arestate pentru grup infracțional organizat. Rețeaua, numită Atman, funcționa aproape la indigo după rețeta MISA, Mișcarea pentru Integrare în Absolut, celebră în anii ’90 în românia.

Prin intermediul rețelei sale naționale de yoga, Guru Bivolaru racola femei pe care le îndoctrina, sechestra și mai apoi exploata sexual, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Acele surse spun că reușea să facă asta prin tehnici speciale de manipulare, astfel încât victimele să accepte să întrețină relații sexuale cu el, eliminând astfel orice noțiune de consimțământ. Secta avea filiale în aproape 30 de țări. Un jurnalist francez s-a infiltrat în rețeaua din India.

”O etapă crucială este, de fapt, trecerea în România, în timpul unei tabere de vară pe malul mării, organizată de Asociația MISA”, spunea acesta.

Jurnalistul a stat de vorbă cu zeci de victime din întreaga lume.

 

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL