Ce avere fabuloasă are primarul din Caracal, al cărui fiu deține afacerea cu GPL

ion doldurea
Sursă foto: Facebook/Ion Doldurea

Ion Doldurea, primarul din Caracal, al cărui fiu deține stația GPL din Crevedia unde s-au produs exploziile de sâmbătă, este deținătorul unei averi impresionante, potrivit ultimei declarații de avere, din iunie anul acesta, depusă la Agenția Națională de Integritate. Printre altele, Doldurea are opt terenuri, 11 apartamente, două case și mai multe spații comerciale.

Ion Doldurea are opt terenuri în proprietate: șase sunt intravilane (cinci în Caracal și unul în București), unul agricol și unul extravilan.

De asemenea, el deține împreună cu soția 11 apartamente în Caracal, două case tot în Caracal (dintre care una are aproape 400 de metri pătrați) și două spații comerciale care împreună au aproape 5.000 de metri pătrați. Un alt spațiu comercial deținut de primar a fost vândut anul acesta cu 120.000 de euro.

La capitolul „obiecte de artă”, Doldurea a trecut bunuri în valoare de 80.000 de euro. În conturi, primarul din Caracal are peste 250.000 de lei, 620.000 de euro, 10.000 de dolari și 10.000 de lire sterline.

În plus, Ion Doldurea are acțiuni în valoare de aproape 500.000 de lei la o societate comercială cu activitatea suspendată din 2015, SC Rombulgaz.

La venituri, Doldurea a trecut 118.000 de lei din salariul de primar și peste 270.000 de lei din chirii.

Pe lângă acestea, el a mai încasat aproape 65.000 de lei din pensie, iar soția lui – 34.000 de lei, tot din pensie.

Ion Doldurea a renunțat la funcțiile din PSD (șeful organizației locale) și la calitatea de membru al partidului după exploziile de sâmbătă de la Crevedia, soldate cu doi morți și peste 50 de răniți, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea social-democraților.

Stația GPL care a explodat sâmbătă la Crevedia îi aparține fiului primarului din Caracal. Firma se numește Flagas SRL și administrează, după toate informațiile, o stație GPL dezafectată, folosită ca depozit de gaz.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: