Skip to content
Politică

Ce calitate are Elena Udrea în dosarele DNA

Ca urmare a anchetelor declanșate de Direcția Națională Anticorupție împotriva lui Gheorghe Ștefan, a lui Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, sau a fostului președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, în mass-media au apărut informații potrivit cărora candidatul la președinție Elena Udrea ar fi urmărit penal. Pentru a lămuri aceste aspecte, „Evenimentul zilei” s-a adresat procurorilor anticorupție. DNA ne-a transmis că liderul PMP nu are calitate de învinuit sau inculpat

În urma apariției în mass-media a unor informații care dădeau ca sigură cercetarea liderului Partidului Mișcarea Populară (PMP) de către procurorii anticorupție,„Evenimentul zilei” a solicitat, oficial, Direcției Naționale Anticorupție să ne precizeze dacă Elena Udrea are vreo calitate procesuală în dosarele Microsoft, Gala Bute și în cazul Gheorghe Ștefan – Strong Montaj SA.

„La solicitarea dvs. din data de 28 octombrie 2014, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: La momentul solicitării persoana menţionată de dvs. nu are calitate de învinuit sau inculpat în cele trei dosare la care faceţi referire”, ne-a răspuns DNA.

Zvonurile referitoare la presupusa cercetare a Elenei Udrea de către DNA s-au intensificat odată cu ancheta demarată împotriva fostului ei soț, Dorin Cocoș, și a primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Cei doi au fost reținuți de DNA, în dosarul „Microsoft”.

6 comentarii la “Ce calitate are Elena Udrea în dosarele DNA

 1. felicitari DNA-ului pentru toata aceasta dezmintire a tuturor balivernelor din presa ce faceu propaganda la adresa lui Udrea !!! bajetii si-au inghitit limba in acest moment si isi musca buzele pana raman fara ele =)))))))) Udrea n-are nicio treaba cu ceea ce face Cocos si asta-basta !!! #UdreaPresedinte !!!

 2. In sfarsit a vorbit DNA oficial ca sa moara mogulii presei de ciuda !!! hai mai comentati ceva baieti !!! sa vedem ce mai ziceti !!! poate ca acum o sa aveti si voi sange in voi sa va cereti scuze pentru misoginsimul asta !!! #UdreaCandidatCorect

 3. Udrea nu avea cum sa fie invinuita de fapte de coruptie, pentru ca nu a vrut sa isi pericliteze imaginea publica, in fata electoratului.
  Udrea a refuzat sa mai faca parte din vechiul PDL, construindu-si o noua formatiune de dreapta.
  Pana acum nici un candidat nu s-a ridicat la nivelul ei.
  Udrea este de admirat pentru initiativele ei, pentru dorinta de implicare in campania electorala.
  Toate aceste implicari ale Elenei Udrea se vor concretiza in momentul cand va ajunge Presedinte.
  Cu siguranta electoratul roman nu va fi dezamagit de alegerea Elenei Udrea.
  Udrea va avea in continuare suportul si sprijinul lui Basescu si dupa 22 decembrie.
  Pmp-ul va fi partidul nepatat de coruptie, mita, personalitati cu un trecut misterios.
  Este nevoie de oameni competenti, cu o viziune pe termen lung si responsabili.

 4. Răspunsul oficial al DNA are inclusă capcana din întrebare: ” Are calitatea de învinuit sau de inculpat?”
  Întrebarea corectă era dacă ”are calitatea de făptuitor, învinuit sau inculpat? Conform Codului de procedură civilă, faza în care se fac acțiuni premergătoare într-un dosar penal, dar nu s-a început încă urmărirea penală, suspectul are calitatea de ”făptuitor”. Citiți băieți, nu acceptați dezinformările EVZ, stipendiații blondei:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *