Skip to content
Magazin

Ce caută românii pe internet în izolare: drojdie, dezinfectanți și Arsenie Boca

news.ro

Distanțarea socială, izolarea și statul în casă au trezit preocupări nebănuite internauților. Topul căutărilor pe internet cuprinde dileme legate de lipsa drojdiei din magazine și căutarea de soluții alternative. Alții au vrut să știe cum să se tundă singuri sau cum să își amenajeze un birou acasă, informează digi24.

O agenție de marketing digital a contorizat curiozitățile românilor în timp de pandemie și izolare. S-au uitat la căutările făcute pe Google și au remarcat că cea mai mare dilemă din această perioadă a fost, de ce nu se găsește drojdie. Căutarea a crescut de 1.000 de ori.

– Drojdia fiind de negăsit, s-au căutat rețete pentru pâine fără acest ingredient. Dar a apărut întrebarea – ce este maiaua și cum poate ea fi obținută acasă.

– Dezinfectantul de mâini a fost de peste 400 de ori mai căutat, iar alcoolul sanitar de aproape 200 de ori.

– Alte căutări au fost legate de religie. Bisericile fiind închise, românii au vrut să găsească slujbe online, dar și profeții ale lui Arsenie Boca, în contextul pandemiei.

– O altă întrebare care i-a frământat pe oameni a fost – de ce bat clopotele la ora 12:00. Răspunsul era simplu – bisericile aminteau oamenilor să înalțe rugăciuni pentru bolnavi.

– Chiar și în izolare, mulți au vrut să găsească femei singure care caută bărbați.

– Nu în ultimul rând au fost căutate soluții la problemele generate de statul în izolare – cum să ne tundem singuri, sau ce exerciții fizice putem face în casă, sau cum să ne amenajăm biroul în propria locuință.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *