Skip to content
Politică

Ce condiţii pune Gigi Becalli pentru a nu renunţa la Steaua

Gigi Becali şi-a pus condiţiile.

Astfel, latifundiarul din Pipera ar putea lua în considerare să îi vândă pe fotbaliştii care au oferte, iar apoi să se ducă lângă Gică Hagi, ca finanţator la Viitorul, dacă Steaua nu ia titlul şi apoi nu se califică în grupele Ligii Campionilor.

Surse apropiate echipei campioane spun că Becali aşteaptă să vadă ce performanţe vor reuşi „roş-albaştrii” în acest campionat pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul clubului. Dacă va lua titlul şi va reuşi să intre în grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali va continua cu actuala echipă. Dacă nu, finanţatorul se pare că ar fi hotărât să-i vândă pe toţi fotbaliştii de valoare pentru a-şi recupera o parte din investiţia făcută în ultimii ani, apoi, cu jucătorii rămaşi, se va duce să îl ajute pe Gheorghe Hagi la Viitorul.

„Gigi Becali are o datorie morală acum faţă de Gică Hagi, după ce l-a ajutat pe perioada detenţiei. A cunoscut tot ce înseamnă Viitorul în această perioadă şi i-a plăcut foarte mult cum se lucrează, dar şi colectivul de acolo. Intenţionează să îl ajute pe Hagi”, potrivit unei surse citate de romaniatv.net.

Legat de acest zvon, Dumitru Dragomir crede că Becali şi Hagi ar face o echipă bună.

„Ce a făcut Hagi la Viitorul nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Gică Hagi a realizat totul pe banii şi pe nervii lui, nu ca alţii- pe banii altora. Este posibil ca Gigi Becali să se ducă la Viitorul şi să-l ajute pe Hagi pentru că nu mai are nici palmares, nici stemă la Steaua. Amândoi ar face un cuplu foarte bun, dar, atenţie, lui Gigi Becali nu-i place să piardă. Dacă Becali se duce acolo, o face campioană pe Viitorul”, a comentat Dumitru Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *