Skip to content
Politică

În ce condiții va demisiona Ponta din funcția de premier

" "

După ce a pierdut alegerile prezidențiale s-a vehiculat că premierul Victor Ponta va demisiona. Șeful Guvernului a recunoscut că s-a gândit la demisie încă din seara alegerilor.

”A doua zi (n.r. –  după alegeri) m-am gandit la demisie. Si din Guvern si din PSD. Le-am si pus colegilor mei mandatul pe masă. E normal. E de bun simt”, a spus Ponta la Antena 3.

" "
" "

Ponta  a explicat că oamenii au fost cei care l-au făcut să se răzgândească.

”Foarte multi din cei care au crezut in mine mi-au scris nu poti sa ne lasi asa”, a mai spus prim-ministrul.

De asemenea, premierul a precizat că în cazul în care săptămâna viitoare noul Guvern nu primește votul de încredere în Parlament, va demisiona din fruntea Guvernului.

”Au trecut 3 saptamani (n.r. –  de la alegerile prezidențiale). Nu pot sa spun ca s-a digerat tot rezultatul. Cred ca am resursele interne sa continui ceea ce am inceput si de a duce pana la capat proiectele pe care oamenii le-au votat in 2012. (…)  Daca avem majoritate continuam, daca nu, nu”, a mai spus Ponta.

1 comentariu la “În ce condiții va demisiona Ponta din funcția de premier

  1. …minte individul, minte fara sa roseasca. Nici prin gand nu-i trece sa demisioneze, doar fumigene, praf in ochii prostimii. Se gandeste daca vine cu astefel de anunturi, ochii babelor se umple cu lacrimi si in cor o sa tipa: nu pleca viktoras, ramai frumosule…Numai cu ajutorul dnei Kövesi poate scapa tara de acest penal. Si-a batut joc de populatie, de diaspora, nu poate fi iertat nici el, nici Corlatean. Impreuna vor inparti o camera in Jilava unde vor avea timp suficient sa reflecta asupra celor facuta fata de neam, fata de tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *