Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ce cred liberalii că vor să obțină social-democrații în turul 2. Marian Petrache (PNL): Miza PSD nu e să câștige alegerile!

Inquam Photos / Ilona Andrei

Liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, susține că adevărata miză a social-democraților la aceste alegeri nu este victoria, ci obținerea unui scor suficient de bun în perspectiva localelor și parlamentarelor de anul viitor.

„Membrii PSD, chiar dacă nu o spun prin vorbe, o spun prin atitudine, miza PSD-ului nu e să câștige alegerile prezidențiale, ci miza este să facă un scor bun, peste 40%, astfel încât să le dea perspective pentru viitoarele alegeri locale și parlamentare. Cred că 99%, dacă nu mai bine din activul PSD e conștient că Viorica Dăncilă nu va câștiga alegerile prezidențiale, iar conferința făcută de Viorica Dăncilă a fost doar de a-și păstra bazinul electoral cât mai bine, nu să câștige. Nu are calitățile necesare să câștige”, a spus Marian Petrache la ”Puterea Știrilor”.

Întrebat fiind de gafele candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, liberalul s-a arătat îngăduitor.

„Nu trebuie judecați oamenii pentru ce nu pot face, ține de ei să își dea seama ce nu pot, ca să nu se ducă în penibil, însă, cine știe, poate are alte calități doamna Dăncilă”, a precizat președintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *