Skip to content
Alegeri locale 2020

Ce cred locuitorii Sectorului 1 despre posibilii candidați la primărie: Liberalul Tănase Stamule, abia pe locul 6 la capitolul „părere bună și foarte bună”

b1.ro

Potrivit unui sondaj CURS, realizat în perioada 21 mai – 1 iunie, Tănase Stamule, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, este pe locul 6 în topul personalităților publice în care locuitorii din Sectorul 1 au o părere bună și foarte bună.  La întrebarea ”Care este părerea dumneavoastră despre următoarele personalităţi publice?”, în top se află Dan Tudorache, 38% dintre respondenți au o ”părere bună și foarte bună” de actualul edil. El este urmat de Clotilde Armand (36%), Adina Alberts (35%), Ioana Constantin (27%), Alin Petrache (24%) și Tănase Stamule (24%).

Consilierul premierului Ludovic Orban, Tănase Stamule, se pregătește să intre în lupta pentru cel mai bogat sector al Capitalei, însă sondajele nu-i dau foarte mari speranțe liberalului, acesta poziționându-se foarte jos în comparație cu Clotilde Armand și Dan Tudorache, așa cum se poate observa și în cifrele sondajului CURS.

Stamule este conferențiar universitar doctor în cadrul Facultății de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine, în cadrul ASE. Este prodecan al Facultății de Administrarea Afacerilor. În perioada 2012-2016 a fost consilier local la Primăria Sectorului 1.

DETALII AICI: Se încinge lupta pentru Sectorul 1. Tudorache nu scapă de emoții: cine intră în bătălia pentru cel mai bogat sector al Capitalei

Date despre sondaj:

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă în Sectorul 1 din București, în vârstă 18 ani şi peste

Volumul eşantionului: 813 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste

Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3.44% la un nivel de încredere de 95%

Validarea eșantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS

Datele sunt neponderate

Perioada de realizare: 21 mai – 1 iunie 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *