Skip to content
Politică

Ce decizie a luat Dan Puric în ceea ce privește alegerile prezidențiale

Dan Puric a dezvăluit, în prag de alegeri prezidenţiale, că nu va merge la urne pentru a vota pentru viitorul preşedinte al României. Actorul Dan Puric a declarat, într-un interviu acordat recent adevarul.ro, că nu are nicio preferință atunci când vine vorba de politicieni și partide.

„Nu voi merge să votez, nu mai votez de mult”, a recunoscut Puric. „N-am niciun parti-pris politic și vreau sa subliniez asta”, a explicat actorul, care crede că România suferă încă „reziduurile” comunismului: „România n-a ieșit din consecințele celui de-Al Doilea Război Mondial. Eu n-am nimic împotriva conducerii din România. Poporul român suportă reziduurile, 50 de ani de comunism…”, a afirmat Puric.

Dan Puric a găsit şi răspunsul la întrebările privind situaţia actuală a României şi motivele pentru care oamenii valoroşi preferă să-şi încere norocul în străinătate, decât să rămână în ţară.

„Știi cum e un garou care-ți oprește sângele? Asta a făcut Securitatea cu banii României… De-asta a plecat tineretul în afară, de-asta e dezastrul ăsta aici. (…) Simt că lucrurile se degradează cumplit, cu o viteză năucitoare, că România și toată omenirea a intrat pe un tobogan de degradare. Tehnica asta de a crea o mișcare browniană e ceva teribil, crize etc. toate sunt organizate. La suprafață le-a ieșit, în profunzime nu!” a adăugat Puric, care vede arta sa ca pe „un răspuns la atacul asupra patriei”, a mai spus Puric.

1 comentariu la “Ce decizie a luat Dan Puric în ceea ce privește alegerile prezidențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *