Skip to content
Politică

Ce femeie ar putea prelua conducerea PSD

După pierderea alegerilor prezidențiale, PSD se pregătește de Congres unde urmează să fie schimbată conducerea partidului. Marian Vanghelie, exclus după prezidențiale din Partidul Social Democrat, a declarat că Ecaterina Andronescu ar putea să fie un candidat serios la șefia partidului.

„Oamenii ăștia, mă refer la Liviu Dragnea și Victor Ponta, foștii mei colegi… te bufnește și râsul, și plânsul, deodată! De fapt, ce caută? Prelungim congresul, nu candidăm că nu ieșim… (Cosmin Prelipceanu: Cine ar ieși?) Nu știu, dar vor fi oameni care poate că vor fi și surprize. Doamna Andronescu poate să fie un candidat. Momentan, azi, în PSD au 80% probleme (în justiție). Va trebui justiția să spună cine este vinovat. Eu cred că nu sunt vinovați toți. În interiorul partidului, doamna Andronescu e văzută ca o femeie serioasă. Vă mai pot da exemple, senatorul și rectorul (Florian) Popa și vă mai pot da N exemple. Nu asta e problema, că nu avem pe cine”, a declarat Marian Vanghelie, la Digi24.

Fostul membru al PSD a întărit că Victor Ponta trebuia să demisioneze și să existe un congres pentru a se alege un nou președinte de partid.

„Oamenii ăștia, mă refer la Liviu Dragnea și Victor Ponta, te bufnește și râsul, și plânsul, deodată!”, a adăugat Vanghelie.

Sursă foto pes.ro.

 

4 comentarii la “Ce femeie ar putea prelua conducerea PSD

  1. dle prelipceanu as dori sa luati interviuri si membrilor actuali ai psd dar fiindca audienta l ui digi 24 e zero faceti emisiuni cu mascaricii.Aici il includ si pe hurezeanu care este penibil cu pupatul condurului pres,actual.MIZERIE

  2. Baaa, PSD, voi iar faceti Copy Paste ???? Daca PNL a pus o femeie sefa A.Burghiu ….gata si voi pe Katy A. hai bree prea ca la tara !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *