Skip to content
Politică

Ce funcție ocupă acum fostul ministru Răzvan Nicolescu

" "

Fostul ministru delegat al Energiei Răzvan Nicolescu va ocupa o funcție importantă în cadrul unei mari companii de profil financiar. Acesta a fost numit în funcţia de executive lead advisor la firma de consultanţă şi audit Deloitte, unde va acorda consultanţă în domeniul energiei, activitate care se va concentra asupra României, dar şi a Europei Centrale şi de Est, potrivit antena3.ro.

Nicolescu a fost ministrul Energiei timp de 10 luni, în 2014, iar înainte a lucrat tot în sectorul energetic şi a fost ataşat la Uniunea Europeană pe probleme în domeniul energiei din partea României.

" "
" "

Nicolescu este preşedintele Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie, nominalizat fiind de Consiliul Uniunii Europene în 2009 şi, timp de aproape cinci ani, a fost director în cadrul celui mai mare producător de petrol şi gaze din Sud-Estul Europei, OMV Petrom.

Acesta este absolvent al Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi are o diplomă MBA la Solvay Business School.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *