Skip to content
Politică

Ce gânduri are Cioloș cu PNL și USR

hotnews.ro

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, joi, că intenționează să se implice în continuare în viața publică, adăugând că va analiza înscrierea sa într-un partid politic, dar și că în perioada următoare va lansa un ONG, alături de o parte din foștii săi colegi de guvern.

„Fac ceea ce consider ca pot eu sa fac in perioada urmatoare. Urmeaza sa vad pentru mine, într-o analiza, care e formula cea mai buna ca eu, ca persoana, sa fiu, să văd dacă înscrierea intr-un partid e cea mai buna soluție”, a spus acesta.

Chestionat în legătură cu prezența PNL în acest ONG, Cioloș a răspuns: „Da, eu o sa le propun si celor de la PNL. O sa intram in mai multe detalii. Unele dintre ele pot fi continuate cu sustinere guvernamentala. Eu cred ca in Romania a face politica nu inseamna a fi prezent la guvernare sau in Parlament. Cred ca avem nevoie sa ducem actiunea politica cat mai aproape de oameni. Am avut o discutie cu doamna Raluca Turcan si am vazut ca in perioana urmatoare doamna va discuta cu conducerea partidului si va vedea daca si dansii simt nevoia să se alăture ONG-ului.”

Întrebat dacă intenționează ca acest ONG să devină partid, fostul premier a afirmat: „Nu asta e intentia. Eu cred ca avem deja suficiente partide politice, inclusiv partide politice noi”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *