Ce SURPRIZĂ îi pregăteşte Macovei lui Ponta

Monica Macovei a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă va ajunge președinte nu va dori să lucreze cu premierul Victor Ponta.

„Sunt des întrebată cum voi lucra cu Victor Ponta, dacă eu voi ajunge președinte. Răspunsul meu este foarte scurt: Victor Ponta scade din ce în ce mai mult.  Repet: Nu voi lucra cu un premier ca el. Victor Ponta va fi dat jos de la conducerea PSD-ului. Dacă va rămâne premier, va fi un premier cu scaunul zguduit de oameni”, a spus Monica Macovei.
Întrebată cum se vede președinte în calitate de femeie într-o lume a bărbaților, Monica Macovei a zis:”Mă surprinde această întrebare. Eu nu candidez ca femeie președinte. Eu candidez ca președinte și vreau să fiu președintele tuturor celor care vor să aibă o viață corectă și onestă. Vreau ca oamenii să fie fericiți. În al doilea rând, aș putea să simt ofensată de această întrebare. Știm cu totții că femeile fac mai multe lucruri decât bărbații. Foarte pe scurt: este total irrelevant faptul că sunt femeie. Mai important este ce ai făcut până acum”.

sursa: dcnews.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: