Skip to content
Politică

Ce îi solicită Udrea lui Iohannis

Elena Udrea, candidatul PMP, la alegerile prezidențiale, îi cere prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis, să scape de ”vulnerabilitatea care îl va face pe Victor Ponta președinte” și să ceară Curții Supreme urgentarea soluționării dosarului de incompatibilitate.

”Domnul Klaus Iohannis este în situația în care cu această vulnerabilitate, dacă ajunge în turul doi, va fi spulberat de Victor Ponta. Klaus Iohannis nu este în stare să ducă o competiție cu Victor Ponta cu această vulnerabilitate. Domnul Iohannis are obligația să clarifice situația. El este cel mai interesat să clarifice situația în care se află pentru că are o slăbiciune pe care o transmite electoratului care nu dorește pesedinzarea României. Ce s-ar întâmpla dacă, prin absurd, domnul Iohannis ar ieși președinte și la două zile după alegeri am afla că este incompatibil. Îi cer să facă un lucru bun pentru electorat și să ceară preschimbarea termenului astfel încât să aflăm în timpul campaniei daca a încălcat sau nu legea”, a declarat Elena Udrea.

 

6 comentarii la “Ce îi solicită Udrea lui Iohannis

  1. Miss Udrea are o idee foart buna ..dar nu avem nevoie de o decizie din partea CCj ,Iohaniss este incompatibil din toate punctele de vedere un lucru care il poate vedea toata lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *