Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ce-l recomandă pe actualul președinte pentru un nou mandat. Marian Petrache (PNL): Iohannis e prezidențiabil, are calitate de lider. Dăncilă poate are alte calități

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat la ”Puterea Știrilor”, liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat că este de înțeles interesul mass-media pentru o confruntare electorală între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, dar că după cele două conferințe, dezbateri, dialoguri ale candidaților cu presa, nu crede că o dezbatere între cei doi candidați ar fi adus ceva suplimentar.

„Ca cetățean, nu ca politian, spun doar că fiecare cetățean are calități și defecte, nu e om care să fie perfect, însă unii oameni au calități aparte. Sincer, Klaus Iohannis este prezidențiabil, are calitatea de lider, iar Viorica Dăncilă nu o are. Poate are alte calități, dar nu pe aceasta. La Klaus Ioannis simți că transmite prin toți porii această calitate”, a spus președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, la ”Puterea Știrilor”.

Referitor la acuzațiile aduse candidatului PNL, potrivit cărora nu ar fi comunicat suficient cu românii, Petrache a precizat că pe Klaus Iohannis îl recomandă ceea ce a făcut în primul mandat, că a fost un paznic, un jandarm al democrației și că acum așteptăm și cealaltă perspectivă, de constructor, pe care o propune pentru al doilea mandat.

„Inclusiv Klaus Iohannis a recunoscut că nu a comunicat suficient de mult, dar în mod sigur spune că va remedia acest lucru. În general, un om politic trebuie să comunice mai mult, să facă lumea să înțeleagă ceea ce vrea să facă, să-i facă părtași la proiecte pe cetățeni, iar asta o poți face doar dialogând”, a adăugat liderul PNL Ilfov, Marian Petrache.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *