Skip to content
Politică

Ce le-a transmis Marcel Ciolacu PSD-iștilor, la primul CEX de la decretarea stării de urgență în România

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu și secretarul general interimar PSD Paul Stănescu au condus, miercuri, din sediul central al partidului, o ședință CEX cu liderii județeni ai partidului, întâlnirea fiind în sistem de videoconferință din cauza epidemiei de coronavirus.

Astfel, la începutul discuțiilor, Marcel Ciolacu a precizat că PSD are un pachet de 5 legi pe care vrea să le adopte: Amânarea ratelor la banca, plafonarea preturilor la alimente, medicamente, materiale sanitare, facilități fiscale pentru firme, de exemplu amânarea plății utilităților, modificarea OUG privind șomajul tehnic și scutirea de la plata chiriei.

„Si eu si domnul Stanescu am vorbit la telefon cu multi dintre dvs. Dupa cum stiti, ne aflam intr-o perioada dificila nu pentru PSD cat pentru noi toti si am ajuns azi intr-o situatie pe care am tot evitat-o. Oamenii asteapta de la noi ce stim sa facem cel mai bine: sa ne implicam, sa-i ajutam si sa ne organizam. Ajutorul imediat trebuie dat catre persoanele varstnice.

Chiar daca sunt criticat in aceasta perioada ca nu am avut iesiri politice clare cum ar trebui sa faca un partid de opozitie, am considerat ca cea mai buna abordare e sa venim cu solutii. Parlamentul functioneaza, am venit cu 5 proiecte (…) Cel mai important e plafonarea pretului la alimente si medicamente”, le-a zis Ciolacu liderilor judeteni din CEX.

CITIȚI ȘI: Primul CEX al PSD de la decretarea stării de urgență în România: ce vor discuta social-democrații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *