Skip to content
Politică

Ce lider marcant al PDL a vizitat-o la închisoare pe Monica Iacob Ridzi

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, aflată în prezent în arest, după condamnarea la 5 ani de închisoare, a primit în aceste zile o vizită surpriză la Penitenciarul unde este încarcerată.

Primarul Clujului, Emil Boc, se afla chiar in aceste momente la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, unde o viziteaza pe Monica Iacob Ridzi, condamnata saptamana trecuta la 5 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul „Zilele Tineretului”, notează cei de la ziardecluj.ro.

" "
" "

Sursele noastre spun ca vizita lui Emil Boc a fost programata pentru ora 16.30, si s-ar putea sa dureze pana la doua ore. Monica Iacob Ridzi este inchisa la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, situata pe strada Dorobantilor. Ea este inca in perioada de carantina, de 21 de zile, asa ca are dreptul la patru vizite si la colete de 20 de kilograme.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, saptamana trecuta, de Inalta Curte de Casatie si Justiție (ICCJ) la 5 ani de închisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul „Zilele Tineretului”. Imediat dupa condamnare, ea s-a predat autoritatilor din Cluj-Napoca, astfel ca a fost inchisa la Sectia Exterioara a Penitenciarului Gherla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *