Skip to content
Politică

Ce lider PSD va fi revocat din funcție

Prim-vicepreședintele PSD Brăila, Aurel Simionescu, a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, principalele puncte care vor fi urmărite în cadrul Conferinței Extraordinare care va avea loc pe data de 12 decembrie.

Astfel, Aurel Simionescu a declarat că Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcția de președinte al PSD Brăila în cadrul Conferinței Extraordinare, informează Realitatea.

„Este o decizie a Comitetului Executiv Național de organizare a Conferinței Extraordinare, care să aibă pe ordinea de zi un punct care se referă la revocarea președintelui și altul la organizarea de alegeri pentru această funcție”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Brăila.

Prim-vicepreședintele PSD Brăila a mai adăugat că singurul care s-a înscris pentru candidatura la șefia PSD Brăila este deputatul Mihai Tudose.

„Deocamdată, doar domnul Tudose și-a manifestat intenția de a candida pentru această funcție. Hotărârea este ca ultimul moment de înscriere să fie cel în care pornim Conferința Extraordinară. Vor vota 156 de persoane, Conferința Extraordinară are o componență stabilită clar prin statutul partidului”a adăugat Aurel Simionescu.

În același timp, Aurel Simionescu a afirmat că nu este interesat să candideze pentru funcția de președinte al organizației, din dorința de a lăsa locul colegilor mai tineri.

Deputatul Mihai Tudose a declarat că nu a fost o decizie strict personală, ci mai mult una luată în grup.

„Decizia de a candida nu a fost neapărat una personală, ci a fost luată în grup, cu domnul Simionescu, domnul Rotaru, cu alți colegi din conducerea partidului. Eu cred că, fiind membru de partid din 1992, cei care sunt în PSD au avut timp suficient să mă cunoască. Fiind membru fondator, toți cei care au venit m-au găsit aici”, a declarat Mihai Tudose.

Gheorghe Bunea Stancu a fost revocat recent de prefect din funcția de președinte de CJ Brăila după ce Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat definitiv în cazul său, declarându-l în conflict de interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *